keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Who?

Aloitetaan kertomalla ne speksit jotka kuitenkin kiinnostavat.

Kävi niin keväällä 2008, että tapasin miehen. Miehen, joka rymisteli elämääni melkoisella vauhdilla. Jaoimme kaiken, kodit, koirani, ilot ja surut. Meitä yhdisti myös työskentely samalla alalla. Melko pian karistelin kaupungin pölyt jaloistani ja muutin maalle lähemmäs miestäni. Jo syksyllä 2008 asuimme yhdessä kaukana kehä III ulkopuolella vastoin vannomuksiani etten ikinä muutaisi pois pääkaupunkiseudulta.

Ei mennyt aikaakaan kun meidän onnen mullisti tieto vauvasta. Meistä tuli perhe keväällä 2009 ihanan tyttäremme myötä. Syntymäpäivänäni pidin kaksi viikkoista vauvaamme sylissäni sohvallamme kun mieheni tuli kotiin, ojensi taulun ja kopsahti polvilleen. Me halusimme elää yhdessä. Saman vuoden talvella muutimme uuteen kotiin.

Monien myllerryksien ja pohdintojen jälkeen olemme toivoneet toista lasta kevät-talvesta 2011. Toiveet eivät vain aina riitä. Asiaa tutkitaan ja jännityksellä odotan miten tämä asia vielä heittää hääsuunnitelmiamme. Ensimmäisen raskauden perusteella olen valmis lykkäämään häitä etten joudu kävelemään alttarille mahan kanssa sillä en välttämättä siihen kykene. Kaikkea voi saada, mutta ei mennä asioiden edelle.

Jouluaatton 2011 mieheni kopsahti uudelleen polvilleen koko suvun edessä ja kosi ihan oikeasti oikeasti - me mennään naimisiin 2013!

Me ollaan siis opiskelija ja yrittäjä, äiti ja isä. Pian aviopuolisot!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti