keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Lomailun aiheuttama ylilataus hääajatuksia

http://sp.life123.com/bm.pix/bridezilla3-2.s600x600.jpg  
Eihän se nyt ole huonosti jos 11 kuukautta ennen häitä tuntuu jo ettei pysty jäsennellä kaikkea häihin liittyvää? Lomalla oli liikaa aikaa ajatella! Olimme perhelomalla Vuokatissa 4vrk joka oli aika ihanaa. Tulipa katsastettua Vuokatti häämatkakohteenakin. Meille on meinaan selvää, että ulkomaille emme lähde - emme vain halua. Täytyy kyllä sanoa, että vuosi sitten korkattu Levi vie vielä aika kirkkaasti voiton Vuokatista. Itselleni rinteillä jne. ei ole niin väliä kun en laskettele, mutta se kaikki muu. Vuokatti on jo liian lähellä häämatkakohteeksi - mielestäni. Häämatkaamme jos ajatellaan niin minä haluaisin toteuttaa sen niin, että me lähtisimme häiden jälkeen maanantaina lentäen kohteeseen, olkoon vaikka se Levi. Jos olisi oikein rohkea, olisi la-su-ma välin hotellissa ja lähtisi suoraan, mutta ehkä ikävä koiria ja lasta pakottaa viettämään su-ma välin kotosalla. Majoittua haluaisin ehdottomasti mökissä.

http://www.netikka.net/janne.saarela/pierusompio/images/pieru.gif
En ehkä juuri kyseisessä mikä on nimeltään pierusampio..

Ohjelmapuoli pitäisi olla ehdottomasti valmiiksi varattu ja meille räätälöity niin, että joka päivälle on jotain. Me ei oikein olla sellaisia mökissä lueskelijoita ja hengailijoita. Maanantaina voisi ihan vain keilailla ja syödä hyvin. Tiistaina issikkavaellus! Sisäinen jo haudattu heppatyttöni huutaa tunturivaellukselle! Ai miten siitä tekee hauskaa fakta, että sulhanen ei osaa ratsastaa :D Keskiviikkona kelkkasafari, torstaina huskysafari ja perjantaina toivoisin hääseuruetta viimeistään liittymään seuraan eli musta olisi ihana jos meidän vanhemmat, meidän tyttönen, mun kaasot, miehen bestman ja meidän sisarukset perheineen lentäisi meidän kanssa lomaa viettämään pitkäksi viikonlopuksi. :) Ei ehkä perinteinen häämatka, mutta ihan meidänlainen. Mikä tärkeintä, eikö?

No niin, häämatkan lisäksi ehdin pohtia hääpukua.

http://image.made-in-china.com/2f0j00pvWtQPwEaObI/2011-New-Style-Potrait-Luxious-Big-Tail-Wedding-Dress-5612-.jpg
Sain erään kanssamorsion mukaani viimeksi sovitusreissulle. Kävin Stillisimassa ja Niinattaressa. Voinen todeta, että olen liikkeeni löytänyt. Ja pukuni. Uskallus tilata se, puuttuu. Liikkeeni on siis jälkimmäinen vaikka sovitusajan loppuminen kesken ja alhaalla "5 minuuttia!" "3 minuuttia!" "2 minuuttia!" karjuva toinen myyjä meinasi saada pääni räjähtämään. Tuskin se seuraava morsio sinne koppiin astuu 14.00, eiköhän hänkin aluksi selaile rekkejä.. No joo, hiukan hävettää, että joudun ottamaan kolmannen sovitusajan kun en yksinkertaisesti voinut päättää siinä rytkässä mitään. Toivon myös, että saan sovittaa erilaisia alushameita, kenkiä ja huntua - mikä ei tuossa kaaoksessa ollut mahdollista. No kanssamorsio oli onnekseni kovin vakuuttunut puvusta, joka oli minunkin mielessäni ollut viime sovituksesta asti. Minun on pakko luottaa fiilikseen ja ottaa se puku. En voi edes sovittaa enää muita. Nyt vain se tilaaminen... Entä jos meitä onnistaakin ennen häitä ja vyötäröni onkin enemmän mallia pesupallo kun nyt? Toisaalta, näin 1,5v turhaan toivoneena aika vaikea uskoa vaikka juuri aamucoctailin hormooneja napsinkin..

Kengät.
Edellisen postauksen glitterikorkkarit on ihanat ja voisin niillä jorailla illan, mutta tiedostetaan faktat: mahdollisuus siihen, että painan häissäni 15 kiloa enenmmän kun nyt - on olemassa. Lisäksi häämme ovat joulukuussa eli kaikki mahdollinen taivaalta on mahdollista. Voi siis olla sika kylmä. Sika märkää. Tai molempia. Eräs kanssabloggaaja avioitui tammikuun pakkasilla jalassaan moonbootsit mikä oli ihana idea - todellakin. Etenkin kun kävelen itse vakkarina talvet läpi kasarimoonareissa, mutta joulukuisiin häihin ne voisivat olla vähän liikaa. Jos pakkasta on -2 tai parhaimmillaan ollaan plussalla ja vettä sataa niin moonbootsit eivät ole se paras valinta. Yksi kaasoistani on ihastuttanut minut Sorelin kenkiin. Hän on tarponut vissiin jo yhden parin puhki ja kävelee liki kesät-talvet noissa ihanuuksissa. Mitäpä jos vetäisisin jalkaani siis sorelin "maiharit"? :D

Katsokaa nyt, ne olisi harmaat eli vähän niin kuin hopeat - eikö?
http://www.retkiaitta.fi/tuotekuvat/900x600/Sorel-Cate-The-Great_035.jpg
Hyvä tekosyy hankkia itselle uudet ihanat kengät ;)

http://www.jackarcher.com/images/featured_articles/Sorel-Cate-Great-boots.jpg
 Ei varmaan tarvitse sanoa, että ei tässä vielä kaikki ajatukset?
Seuraavaksi postaan kuitenkin vihdoinkin niistä kaasoista! :) Yhdelle on jo mekko hankittu! :)

2 kommenttia:

  1. Rouvabloggari ilmoittautuu! Valkoiset toppasaappaat oli itse asiassa mulla jalassa ainoastana valokuvauksen ajan ja autokyydin verran juhlapaikalle. Muuten menin mustissa korkkareissa koko päivän ja illan, ja yön :)
    Mutta valokuvauksissa ei olisi tarjennut korkkareilla vaikka pakkasta oli vaan -4.

    Me vietimme Levillä häämatkamme ja oli IHANAA <3 Ajoimme suoraan häistä yöllä Helsinkiin ja lensimme Kittilään. Yövyimme iglussa ja Kammissa sekä alppitalossa.
    Psssttt.... Jos päädytte Leviin, kauttani saa kivan alennuksen igluun ja/tai kammiin. www.lumihopea.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä bongasin ne sun toppatöppöset kaupasta meidän pohjoisen reissulla ja fiilistelin jo vähän josko plagioisin idean, mutta sitten sytyin noihin soreleihin - kiitos vain inspiraatiosta! :)

      Pistän korvan taakse, kiitos!

      Poista