keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Kaasot. Kolmesti.

En usko kenenkään tuttuni lukevan tätä blogia, sillä en ole jakanut linkkiä tai oikeastaan edes maininnut kirjoittavani. Jos joku tämän löytää niin ihan kiva, mutta en lähde tätä lähipiirilleni mainostamaan - juttelen heille kaiken mielummin face to face ja taas toisaalta tänne voin kirjoittaa kun en heitä kehtaa vaivata. Kaikki voittavat-tilanne, sanoisin.

Ne ihanat kaasot.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhbR9jU8LR8xuRlEQYc9A5LkufKEd7SLe8nyti5rVVh0htZV2yqptLXbYTBFtfDoSSkeiiVhjS0oEhN_1905jt3uG68-4ka_dX4RqjICo7QdN_DfldZASpucGK9b6nV1nGNEH_-fqZANDka/s320/bridesmaid-hair.jpg
Kuva voisi olla kaasoistani sillä teemavärin mukaan toivon heidän pukeutuvan fuksiaan tai hopean-harmaaseen. Tosin kaasoistani kaksi on vaaleita ja yksi tumma.

Päädyin kolmeen kaasoon melko mutkatta. Itseasiassa olisin halunnut vielä neljännen kaason joka olisi ollut itseasiassa mies, mutta mieheni toppuutteli tässä kohtaa. Määrä ei kuulemma korvaa laatua. No ei tietenkään - minä otan molemmat. Määrän ja laadun. :) Kaasoistani ja minusta muodostuu myös ihan hauska nelikko - me olemme meinaan sisaruksia. Emme siis kaikki, vaan kaksi meistä keskenään. Ai mitäkö? No siis minulla on kaasonani ystäväni L ja hänen isosiskonsa, ystäväni S. Kolmas kaasoni taas on minun isosiskoni D. Heleppoa, eikö?

http://www.whitegadget.com/attachments/pc-wallpapers/69715d1313994121-bridesmaids-bridesmaids-photos.jpg
Ystäväni L.
Olemme tunteneet joitain vuosia, sanoisin ehkä reilut kolme? Alkumme oli mielenkiintoinen eikä meistä suinkaan muodostunut ystäviä heti, mutta ystävyys ja me olemme kasvaneet ja hän on minulle erittäin tärkeä. Meidät yhdistää intohimo koiriin ja koiraurheiluun. Hänen kanssaan on tullut monet illat naurettua ja nautittua! Hän oli myös mieheni apuna järjestämässä minulle ihanimmat yllätys-synttärit ikinä. Ihan tuon kokemuksen pohjalta voin vain kuvitella mitä polttarini mahtavatkaan olla! L on myös kiistatta porukkamme tyyliguru. Eipä ole juuri tilannetta jossa minä ja hänen siskonsa S emme kysyisi häneltä tyylivinkkejä. Eipä varmaan tule yllätyksenä, että pukuvaihtoehtoja on jo pyöritelty.

http://s.tidebuy.com/images/product/1/1797/1797466_2.jpg
Ystäväni S.
Olemme tunteneet kutakuinkin yhtä kauan kun L:n kanssa. Meidän ystävyys syveni ehkä hiukan nopeammin ja meitä yhdisti hyvinkin paljon samanikäiset lapset. Lapsillamme taitaa olla 5 vai 6 päivää ikäeroa eli olimme melko tukevasti mahakkaitakin samaan aikaan. Meitä yhdistää myös intohimo koiriin ja harrastamiseen koirien kanssa. Kilpailemme samassa lajissa ja olemme muutenkin aktiivisia koiraihmisiä, aivan kuten L:kin. S:n kanssa tulee roikuttua harvase ilta luurin päässä vaikka asumme samalla kylällä ja näemme melkein päivittäin, mutta asiaa pisaa. Miestemme mielestä välillä liiaksikin. S on huomattavasti tasaisempi ja tyynimpi kun minä tai L eli hän lienee hääpäivänä sellainen vaa'an toinen pää joka yrittää pitää tasapainoa yllä. :) S oli myös mieheni apuna edellä mainittujen synttärien järkkäilyssä.

http://www.dragonorient.com/images/T/20001_20013_20009FL.jpg
Isosiskoni D. Ystäväni.
Meillä on siskoni kanssa melko suuri, 9 vuoden ikäero. Toisin kun L:llä ja S:llä joiden ikäero taitaa olla reilusti alle 2 vuotta. Lapsuudessani muistan totta kai sen loputtoman ärsyttämisen mitä harrastin siskoani kohtaan ja hänen monet hermostumiset - syystäkin. Muistan myös ihailleeni siskoani monella eri osa-alueella. Ystävät meistä muodostui kun minä saavutin teini-iän. Siskon kanssa on jaettu riemun tunteet, mutta myös se paha olo ja ahdistus mitä nyt voi kuvitella teinin tuntevan. Siskoni on edelleen minulle tärkeä esikuva ja suuresti ihailemani henkilö. Järjestin juuri siskollen yllätys-synttärit ja melkoisen itkun saattelemana luin hänelle "kannan sydäntäsi mukanani"-runon, mikä kiteyttää hyvin paljon. Toivottavasti sisko sai edes puolista sanoista selvää minun ja oman itkunsa seasta. Ja sitten me halattiin, kovaa ja pitkään. Siskoni on minulle kovin tärkeä. Siskoni on myös tyttäreni kummi ja minä hänen ihanan poikansa.
S ja siskoni ovat kovin samantyylisiä, tyyniä ja tasaisia eli meille pikkusiskoille on (onneksi) vastapainoa tarjolla. :)

http://www.orangegirlphotographs.com/blog/greg9.jpg

Katsokaa miten ihania talvihääkuvia! 
Aivan upeita! Miksei Suomessa ole moisia maisemia!
Siellä on muuten yhdellä kaasolla jalassa Sorelit ;)

Miehelläni on vain yksi bestman hänen omasta toiveestaan joten kaasoni kulkevat yksin kirkon käytävän. Toivon meille myös morsiusneitoja ja -poikia. Oma ajatukseni olisi, että meidän tyttö kulkisi kaaso S:n pojan kanssa, S:n tyttö kulkisi D:n pojan kanssa ja D:n tyttö joukon vanhimpana ikään kuin "avaisi" kulkueen. Voi olla, että tämä on liian suurieleistä, mutta ainakin tätä harkitaan. Häihimme ei kutsuta lapsia, mutta näille tärkeille kullanmuruille haluaisin tehtävän. Ja omalle tytöllemme tietenkin. Kaasoni ovat myös kaikki niin ihania, upeita ja kauniita, että haluan heidän ehdottomasti kulkevan edelläni alttarille jotta kaikki näkevät nämä minulle niin tärkeä tytöt.
Kaasojen pukeutumisesta olemme päättäneet, että mekot ovat pitkiä. Kaikki muu on auki. :) Me kustannamme kaasojen mekot sillä minä haluan niiden olevan teeman mukaisia.

Siskoni hoitaa päävastuun askarteluista ja kaaso L laulaa meille hääjuhlassa..
Kaikilla morsiammilla pitäisi olla yhtä ihania kaasoja kun minulla! ;)

http://www.wishspecialevents.com/blog/wp-content/uploads/2009/12/610.jpg






  

4 kommenttia:

  1. Tiedötkö mitä, aivan ihana postaus! Minulla on vain yksi kaaso, mutta sitäkin arvokkaampi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Onneksi kaasot ovat asia jossa laatu on määrää tärkeämpi. Voin vain kuvitella miten tärkeäksi tueksi kaasoni minulle vielä muodostuvatkaan... Etenkin kun ovat sitä jo!

      Poista
  2. Minustakin aivan ihana postaus! Itselläni on myös kolme kaasoa enkä olisi voinut kuvitellakkaan valitsevani vain yhtä! :)

    VastaaPoista
  3. Komppaan taas Kittyä, ihana! :) Mulla on kaasoja neljä... :D Hups! :D Enkä mäkään olis yhdellä pärjänny. Enkä kahdella. Enkä kolmella. :D

    VastaaPoista